Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Bugün
Reklam
Reklam

MY Mobile Avcılar'da 40. Yılını Kutluyor

17 Mart 2021 - 21:04
İstanbul Avcılar'da 40 yıldır hizmet veren My Mobile, korona virüsle mücadele kapsamında  Mart ayı boyunca her gün 1 koli maske dağıtıyor. My Mobile, yaklaşık her gün 1500 maske dağıtarak virüse darbe vurmayı hedefliyor.

My mobile mağazalar sorumlu müdürü Mehmet Çakır, "halkımızdan gücünü alan firmamız korona virüsle mücadele kapsamında maske dağıtma kararı aldı. Önümüzdeki Nisan ayında Mübarek Ramazan geliyor, gösterilen ilgi yoğun olursa Ramazan ayı boyunca da ücretsiz maske dağıtma niyetindeyiz" dedi.

Sorumlu Müdür Mehmet Çakır, Sağlık bakanlığı,  UTS kayıtlı ve hijyen hava almayan vakumlu ambalaj içindeki 5'li paket şeklindeki maskeleri gün boyu ücretsiz dağıtarak Avcılar halkına destek olmayı planladıklarını söyledi.

My Mobile Cep Telefonu & Bilgisayar Satış, Aksesuar ve Servis hizmetleri ile , Güven ve Saygı Anlayışıyla Sektörün Lideri Olma Vizyonuyla Hareket Etmektedir.
40 Yıllıık müşteri deneyimiyle cep telefonu ve aksesuar piyasasının öncülerinden olan My Mobile İstanbul Avcılar’da 2, Esenyurt’ta 1 mağazası ile ürünlerini sizlere sunuyor.